Jumping Feet voor iedereen!

Conditie verbeteren, afslanken of juist sterker worden? Jong of oud? Bij Jumping Feet lopen ze allemaal door elkaar. Doordat het zo laagdrempelig is, is de sportschool voor iedereen geschikt. Want wat je doelstelling ook is, bij Jumping Feet is een passende vorm van beweging te vinden. Geheel volgens de visie: voordelig en verantwoordt naar een mooi en gezond lichaam!

Persoonlijk

Eigenaren Dennis en Bo hebben zichtbaar plezier in hun sportscentra. Samen met hun team maken ze er al sinds 2007 een fijne plek van waar iedereen welkom is. “Toegankelijkheid vinden we heel belangrijk. Het gaat hier om persoonlijk contact. Je bent iemand, geen nummer, en daar past een persoonlijke benadering bij. Sporten is nog fijner als je je op je gemak voelt in de sportschool. Daar staan we voor, het is de basis van de goede sfeer hier.”

Verder helpen

Dat Jumping Feet er voor iedereen is, blijkt ook uit het grote aanbod. “Je kunt hier krachttrainen met machines of met losse gewichten, er is cardiotraining, functionele training en er zijn groepslessen van Yoga tot Power en van Spinning tot Zumba – er zijn hier heel veel opties. Er is ook begeleiding op maat: we helpen je graag met het opstellen van een persoonlijk trainingsschema en zijn tevens altijd beschikbaar voor vragen.”

Betaalbaar

Sporten bij Jumping Feet is zeer voordelig. “Ook dat is de basis van onze sportschool. Je betaalt hier voor wat je gebruikt, is de kern. We hebben daarom geen douches, sauna of zonnebanken. Onze ervaring, voordat we toentertijd hier gingen opstarten, was dat het overgrote deel van de sporters direct na hun sessie naar huis ging, die gebruikten dergelijke voorzieningen niet eens. We hebben ervoor gekozen om de focus echt op betaalbaar sporten te houden. En dat werkt goed – niet voor niets hebben we zoveel enthousiaste leden!”

Ziekten voorkomen

Het is geen geheim dat sporten gezond is. “Het kan ziekten voorkomen of in sommige gevallen zelfs genezen. Diabetes type 2 bijvoorbeeld. Wie een gezondere leefstijl inzet, blijkt de symptomen van dit ziektebeeld te kunnen ‘omkeren’. Het is nog steeds vaak zo dat mensen pas naar de sportschool gaan als ze al ziek zijn. Goed dat ze komen, zeker, maar nu de omslag nog naar preventief sporten!”

Sportmoment in de agenda

Jumping Feet is op twee locaties te vinden: Enkhuizen en Grootebroek. “Leden kunnen op beide locaties terecht voor hun trainingen. Met de ruime openingstijden is het niet moeilijk om een sportmoment in de agenda in de passen. Het is overigens bewezen dat dat goed werkt: wie sportmomenten noteert, sport vaker!” www.jumpingfeet.nl

Openingstijden Jumping Feet is door de week geopend van 9.00-22.00 uur, in het weekend van 9.00-13.00 uur.